Om iProsess

iProsess ble startet i 1999 med en ambisjon om å utvikle lærende organisasjoner som er i forkant av utviklingen i samfunnet. Når vi vet at arbeidslivet i økende grad vil bli preget av omkalfatring, digitalisering og automatisering er ikke dette bare en ambisjon, det er en forutsetning for å være med i konkurransen. iProsess er spesialister på den menneskelige faktoren i endringsprosesser.

 

iProsess er medlem av Association of Change Management Professionals og våre lederutviklingsprogrammer bygger på den anerkjente internasjonale fagstandarden for endringsledelse som er utviklet av ACMP. Standarden er en samling av beste praksis for å utøve endringsledelse og består av fem faser med aktiviteter,input og output.

 

For å påvirke globaliseringen for kundene våre har vi inngått et samarbeid med International Diplomat Business Club som er et internasjonal eksklusivt nettverk for ledere med stor innflytelse. iProsess er strategisk partner for Skandinavia og i dette nettverket møter vi internasjonale toppledere, kongelige og betydningsfulle politikere.

 

Kontakt oss

Besøksadresse: Evolve, Posthuset, Biskop Gunnerus`gate 14 Oslo

Telefon: 0047 99 52 90 11

E-post: post@iProsess.no

 

Rull til toppen