ACMP: Endringskonferansen 2023

ACMP Norge er et norsk fagnettverk for deg som jobber med endringsledelse, og vi er en del av den globale organisasjonen Association of Change Management Professionals.

Formålet med ACMP Norge er å samle og videreutvikle fagmiljøet innen endringsledelse, og skape en arena der både utøvere i endringsfaget, og ledere med endringsbehov, kan møtes.

Bli med oss den 18. oktober enten i Oslo eller Trondheim, og bli inspirert av de fremste ekspertene innen digitalisering, endringsledelse og organisasjonsutvikling.

Dette er en unik mulighet til å delta på en innholdsrik halvdagskonferanse etterfulgt av en herlig middag. Våre dyktige foredragsholdere fra akademia, offentlige etater og næringslivet vil dele sin ekspertise og verdifulle erfaringer med deg. Ikke gå glipp av denne spennende muligheten til å lære, knytte verdifulle kontakter og være en del av en dagsorden som vil definere fremtiden.

Sted: DNB sine lokaler i Dronning Eufemias gate 30, Oslo, Norge

Tidspunkt: 18.oktober 2023 kl. 11:00 – 16:15

Påmeldingsfrist: 16 oktober

Lenke til påmelding: ACMP Endringskonferasen 2023

Tor Berntsen, CEO i iProsess er konferansier og foredragsholder på Endringskonferansen 2023. Klikk her for å melde deg på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rull til toppen