Hvordan bryte dårlige vaner?

Har du noen gang reflektert over karrieren din og følt deg skuffet? Som mange av oss lurer du kanskje på – hvordan du kan bryte dårlige vaner? Du har kanskje noen forventninger til hvordan du vil at karrieren din skal bli, og hvordan du vil føle deg i hverdagen mens du utvikler den. Men det går ikke helt slik du hadde tenkt. Noe holder deg tilbake. Det kan være målkonflikter , mangel på motivasjon eller uklare ambisjoner.

En prestasjons-coach hjelper deg med å endre dårlige vaner til gode. Ved å jobbe med en profesjonell lærer du hvordan du forvandler karrieren din ved å aktivt styre hverdagen og tenkemåten din, slik at du blir i stand til å bryte dårlige vaner og skape de positive resultatene du ønsker.

Noen samarbeider med en prestasjons-coach for å gjøre drastiske karriereendringer. Andre trenger bare litt støtte for å nå neste nivå. Uansett hva slags mål du har, vil en prestasjons-coach hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv. Her er tre tips som gjør deg i stand til å bryte dine dårlige vaner.

#1: TA EIERSKAP OG STOPP DÅRLIGE VANER

Det kan være flere grunner til at situasjonen din er slik den er. Faktum er at mange av oss har vendt oss til det som føles lett – vi repetere gamle mønstre, vi har sluttet med mental trening – noen begynte aldri, vi har sluttet med fysisk trening -noen begynte aldri med det heller osv. For å stoppe syklusen med dårlige vaner, vil en prestasjons-coach hjelpe deg med å ta eierskap til det du gjør i dag og det som skal til for at morgendagen skal bli bedre. Det forutsetter at du tar 100 % eierskap til din situasjon og aksepterer at det var dine handlinger som gjorde at du kom hit – og at det er dine handlinger som vil ta deg videre.

#2: GJENNVINN TID TIL REKREASJON OG REFLEKSJON

Å ta kontroll over hverdagen din kan være utfordrende, og forutsetter mentalt overskudd. Du har sikkert lagt merke til at du løser oppgaver som krever mye konsentrasjon bedre når du er uthvilt og at du har andre oppgaver som kan gjøres når du har mindre energi og overskudd. Hvis du klarer å gjenvinne tid til refleksjon og rekreasjon, vil du føle mer vitalitet enn du noen gang har følt i livet ditt. Og når det skjer er du klar for å undersøke atferden din og virkelig tenke på målene dine og hvordan du skal nå dem.

#3: GJØR EN MASSIV ENDRING

Transformasjon skjer ikke over natten. Ved å lære hvordan du bryter dårlige vaner og jobber effektivt mot målene dine, vil du ikke bare endre tenkemåten din, men hele livet ditt. Du vil oppleve mer mental klarhet og følelsesmessig stabilitet. Store endringer kommer fra å jobbe sammen med en profesjonell prestasjons-coach som vet hvordan du lager planer du kan gjennomføre, samtidig som du har god balanse mellom jobb, refleksjon og rekreasjon.

Tor Berntsen er CEO i iProsess og en av våre 6 prestasjons-coacher.

Begynn å bygge din karriere ved å reservere en gratis 30-minutters konsultasjon med en av våre prestasjons-coacher. Ta kontakt på [email protected] i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rull til toppen