Involverende endringsledelse

Vårt lederprogram i Endringsledelse og lederkommunikasjon er et eksklusivt program som gir ledere kunnskapen og ferdighetene de trenger når de leder endringsprosesser i en hybrid hverdag. Programmet bygger på den anerkjente internasjonale fagstandarden for endringsledelse som er utviklet av ACMP. Standarden er en samling av beste praksis for å utøve endringsledelse og består av fem faser med aktiviteter, input og output.

Filosofi. Endringsledelse – Når framtiden er noe annet enn en ny versjon av fortiden. Endringsledere starter med å etablere en følelse av nødvendighet, bygge et sammensveiset team og skape en fremtidsvisjon som engasjerer og motiverer medarbeiderne. Vi påstår at – Jo mer personlig din lederfilosofi er – jo mer effektiv er du som leder!

Struktur. Lederprogrammet består av fire samlinger som knyttes sammen med personlig rådgivning. Struktur skaper kultur. Forutsigbarhet skaper trygghet. Vi utfordrer deg til å tenke kultur og trygghet i alt du sier og gjør. Endringsledere skaper strukturer som gjør at medarbeiderne presterer.

Relasjoner. Vi gir deg innsikt i hva som skal til for å utvikle relasjoner og styrke den indre motivasjonen i en endring. Endringsledere mobiliserer alle ansatte og synliggjør resultater, slik at alle vet når vi er på rett vei.

Verdi. Deltakerne jobber med egne prosjekter for å implementere strategien og skape eksepsjonelle resultater i hele programperioden, og vil dermed tilføre bedriften verdi allerede etter første samling.

Selvstudium. I perioden mellom samlingene vil deltakerne jobbe selvstendig med relevante fagartikler, interaktiv e læring og podcaster som distribueres via vår nettside. Omfanget avtales i forkant.

For mer informasjon og påmelding ta kontakt på [email protected]

Rull til toppen