Superledelse – å hjelpe medarbeiderne til å lede seg selv

Vårt lederprogram i superledelse, også kalt myndiggjørende ledelse er et eksklusivt program med fysisk samlinger som gir ledere kunnskapen og ferdighetene de trenger når de leder kunnskapsmedarbeidere. Programmet kan kombineres med våre online program; Slik leder du deg selv til topp prestasjoner og Slik leder du spesialister til eksepsjonelle resultater.

Filosofi. Superledelse – å hjelpe medarbeiderne til å lede seg selv, er den mest effektive formen for ledelse av kompetente medarbeidere. Vi har tilpasset Superledelse til den hybride hverdagen og skapt en fremtidsrettet lederfilosofi som håndterer dagens lederutfordringer. For å måle fremgang anbefaler vi deltakerne å ta vårt test i selvledelse ved både starten og slutten av programmet.

Struktur. Lederprogrammet består av fire samlinger som knyttes sammen med personlig rådgivning. Vi utfordrer deg til å tenke nytt om reiser, fysiske møter, virtuelle møter og beslutningsprosesser. Superledere designer prosesser som gjør at medarbeiderne skaper resultater.

Relasjoner. Vi gir deg innsikt i hva som skal til for å utvikle relasjoner og styrke den indre motivasjonen i en hybrid hverdag. Superledere fasiliterer møter mellom mennesker som bygger tillit – både online og offline.

Verdi. Deltakerne jobber med egne prosjekter for å implementere strategien og skape eksepsjonelle resultater i hele programperioden, og vil dermed tilføre bedriften verdi allerede etter første samling.

Selvstudium. I perioden mellom samlingene vil deltakerne jobbe selvstendig med relevante fagartikler, interaktiv e læring og podcaster som distribueres via vår nettside.

For mer informasjon og påmelding ta kontakt på [email protected]

Rull til toppen