Coachende lederstil

Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr4950
Kom i gang

Slik blir du en coachende leder

Etterhvert som flere og flere organisasjoner erkjenner at kontinuerlig læring er en forutsetning for å vinne konkurransen, blir coaching-metodikken et viktig verktøy for ledelse av kunnskapsarbeid. I dag har jo nesten alle spisskompetanse og en selvstendig rolle: Ledere, rådgivere, ingeniører, selgere, advokater, leger, sykepleiere, arkitekter og IT spesialister. Fagområdene utvikles kontinuerlig og kompetanse er nå ferskvare som alltid må oppgraderes. Effektiv ledelse i dag inkluderer derfor effektive læringsprosesser i hverdagen.

Dette er programmet for deg som vil hjelpe dine medarbeidere til å lære raskere enn konkurrentene. Du vil få innsikt i coachende lederstil og en dyp forståelse av de 6 viktigste spørsmålene som du kan bruke for å coache dine medarbeidere. Programmet bygger på:

  • Vår pedagogiske innsikt og lange erfaring som rådgivere for norske ledere.
  • Innsikt i iProsess sin coachingmodell i 6 trinn, med tilhørende spørsmålsbatteri.
  • Fagartikkel om “Å lykkes med en coachende lederstil” av Morten Emil Berg og Professor Jan Terje Karlsen.
  • Forskning av Psykolog Daniel Kahneman som fikk Nobelpris i økonomi i 2002. Med sin forskning utfordret han modellen som er hele grunnlaget for samfunnsøkonomenes analyser – at vi mennesker tar rasjonelle valg for å maksimere egeninteresser. Han er særlig kjent for sin forskning på beslutningspsykologi, atferdsøkonomi og lykkeforskning.

Dette er program 3 i vår serie på 3 program om effektiv ledelse i kunnskapssamfunnet. Klikk på lenken for å komme til program 1 om Selvledelse og program 2 om Tillitsbasert ledelse. Ta kontakt på [email protected] hvis du ønsker hjelp til å velge riktig program.

Vårt online lederprogram passer for ledere og medarbeidere i både privat, offentlig og frivillig sektor. Dette en læringsprosess som består av tekst, videoforedrag, fagartikler, spørsmål og oppgaver. Du vil få innsikt i vår erfaring som rådgivere, teori om ledelse og relevant forskning. Denne læringsprosessen kan gjennomføres individuelt, sammen med en coach, kollega, leder eller venn. Noen virksomheter etablerer interne utviklingsgrupper.

Målet er at du utvikler effektive læringsprosesser som en naturlig del av ditt lederskap slik at dine medarbeidere lærer raskere enn konkurrentene i en kompleks og krevende hverdag.

Programmet er tilgjengelig i 365 dager eller etter avtale.

Online lederprogram innhold

Utvid alle
Rull til toppen