Slik leder du spesialister til eksepsjonelle resultater

Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr4950
Kom i gang

Etterhvert som flere og flere organisasjoner erkjenner at det er kunnskapen som er den viktigste ressursen, blir ledelse av spesialister et viktig konkurransefortrinn. Og i dag er jo nesten alle spesialister: Ledere, rådgivere, ingeniører, selgere, advokater, leger, sykepleiere, arkitekter, IT spesialister – kort sagt alle med spisskompetanse og en selvstendig rolle.

Vi anbefaler at du tar programmet “Slik leder du deg selv til topp prestasjoner” først siden evne til selvledelse er kjernen i superledelse som er fundamentet for ledelse av spesialister.

Slik leder du spesialister til eksepsjonelle resultater passer for ledere i både privat, offentlig og frivillig sektor. Dette en læringsprosess som består av tekst, videoforedrag, fagartikler, spørsmål og oppgaver. Du vil få innsikt i vår erfaring som rådgiver for ledere, teori om ledelse og relevant forskning. Denne læringsprosessen er et selvstudium som kan gjennomføres alene, men vi anbefaler at du løser oppgavene sammen med en coach, kollega, leder eller venn. Noen virksomheter etablerer interne utviklingsgrupper.

Målet er at du utvikler en personlig lederfilosofi med en handlingsplan som gjør deg til en effektiv leder for spesialister i hverdagen.

Programmet er tilgjengelig i 100 dager.

Online lederprogram innhold

Utvid alle
1 av 2
Rull til toppen