Hva gjør du nå?

Du har tatt testen og fått poeng. Og for de fleste så vil et naturlig neste skritt være å utvikle evnen til selvledelse, selv om poengsummen var relativt høy. Årsaken er at alle vil ha utbytte av å utvikle sin evne til å lede seg selv – også de som har et naturlig talent, siden det ikke er noen maksgrense på hvor god du kan bli.

Selvledelse handler om hvor god du er til å lede deg selv i en kompleks og krevende arbeidshverdag. Men det stopper ikke der. Det handler også om hvor god du er til å lede deg selv i livet ditt. Men du vil selvsagt vite hva vi anser for å være en god score.

Poengsum over 80 % indikerer at du er god til å lede deg selv.

En lavere poengsum indikerer at du vil ha stort utbytte av å utvikle din evne til selvledelse.

Autonome medarbeidere som leder seg selv må kunne selvledelse og trenger ledere som kan superledelse også kalt myndiggjørende ledelse.

Hva bør du gjøre akkurat nå?

Vi anbefaler at du ser på innholdet i vårt online lederprogram “Slik leder du deg selv til topp prestasjoner” og vurderer om dette er noe for deg – kanskje sammen med noen kolleger eller medarbeidere. Dersom du ønsker mer informasjon om selvledelse anbefaler vi at du leser fagartikkelen nedenfor av BI professor Øyvind Martinsen “Hva er selvledelse og hvorfor er det så viktig i dag?”

Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] så kan vi avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg til å skape eksepsjonelle resultater.

Lykke til…

 - 
English
 - 
en
Spanish
 - 
es
Norwegian
 - 
no
Rull til toppen