Minikurs

Vi tilbyr eksklusive minikurs på kun 4 timer – en unik sjanse til å fordype deg i det siste innen forskning om ledelse og reflekter sammen med andre ledere om hvordan denne innsikten kan omskapes til praktiske ferdigheter i ditt daglige lederskap.

Dette er din mulighet til å styrke ditt lederskap ved å tilegne deg banebrytende innsikter som kan transformere måten du leder på. Gjennom disse minikursene vil du ikke bare få tilgang til verdifull kunnskap, men også praktiske verktøy og strategier for å implementere effektiv ledelse i din organisasjon. Klikk her for å se oversikt over alle kursene våre hos Kursagenten.

Hvem er jeg som leder? (Varighet 4 timer)

Oppdag din unike lederstil og lær hvordan du kan hjelpe dine medarbeidere til å lede seg selv i en krevende hverdag. Vi bruker JTI som gir deg et solid rammeverk for å forstå dine personlige styrker og utviklingsområder, essensielt for effektiv selvledelse og personlig vekst. For mer informasjon klikk her.

Hemmeligheten bak naturlig autoritet (Varighet 4 timer)

I dette kurset avslører vi hemmeligheten bak naturlig autoritet, styrker din gjennomslagskraft i hverdagen og gir deg innsikten du trenger for å møte de daglige utfordringene som leder, samtidig som du fremmer et positivt arbeidsmiljø og oppnår organisasjonens mål. For mer informasjon klikk her.

Slik blir du en coachende leder (Varighet 4 timer)

Dette er programmet for deg som vil hjelpe dine medarbeidere til å lære raskere enn konkurrentene. Du vil få innsikt i coachende lederstil og en dyp forståelse av de 6 viktigste spørsmålene som du kan bruke for å coache dine medarbeidere. For mer informasjon klikk her.

Effektiv teambygging i hverdagen (Varighet 4 timer)

Forskning har dokumentert at utviklingen av effektive ledergrupper, høyt presterende team, prestasjonskultur og innovasjonskultur bygger på noen felles prinsipper. Vi har samlet disse i et program hvor målet er å skape og gjenskape viktige prestasjoner på et stadig bedre nivå. For mer informasjon klikk her.

Om Tor Berntsen

Etter at jeg erkjente at det å bli rockestjerne ikke var så enkelt som jeg trodde, utdannet jeg meg til organisasjonspedagog og brukte de første årene i min karriere til å jobbe i barne og ungdomspsykiatrien og som leder for en alternativ skole for elever med vanskelige liv. Arbeidet med å utvikle mennesker i krise gjorde at jeg kom i kontakt med en professor ved universitetet i Bergen som forsket på mobbing og antisosial atferd. Vårt samarbeid førte til at jeg ble rådgiver for ledelsen på 50 skoler. Og vi reduserte antall mobbesaker ved å bygge en kultur som tok avstand fra mobbing og trente lærerne til å håndtere de sakene som oppstod profesjonelt.

Tor Berntsen 2022

Rollen som rådgiver gav meg anledning til å hjelpe ledere med å bygge skolekulturer med sterkt samhold. Arbeidet gav meg en dyp opplevelse av mening og ble styrende for resten av karrieren. Jeg sluttet i bandet, solgte musikkutstyret, kjøpte meg en laptop og fikk jobb i et konsulentbyrå med ansvar for lederutvikling og kulturbygging. Det er snart 20 år siden. Og det beste av alt er, jeg tror jeg har den mest spennende delen av karrieren foran meg.

Siden jeg startet iProsess i 1999 har jeg vært coach og rådgiver for toppledere og mellomledere i virksomheter som; Avinor, Posten, Ekornes, Sykehuspartner, Nortura, Politiet, Cramo og Sparebanken Sogn og Fjordane, for å nevne noen. Min coaching og rådgivning tar alltid utgangspunkt i den enkelte lederens unike situasjon, samtidig som den bygger på et solid fundament av forskningsbasert kunnskap og personlige erfaringer.

Tor Berntsen er en fremragende kursleder og foredragsholder. Tor har vist god evne til å tilpasse program og design slik at samlingene har blitt praktiske og konkrete for deltagerne. Tors engasjement, energi, faglig tyngde og solide erfaring har ført til at alle våre deltakere har meldt tilbake at de har hatt stort utbytte av programmene han har levert. På bakgrunn av dette kan vi trygt gi ham våre beste anbefalinger.

Bjørg Åse Wølneberg, KS Bedrift 

Tor er en dreven pedagog som bruker sine kunnskaper om ledelse, mennesker og kommunikasjon for å få til dialog og refleksjon hos deltakerne. Tors seminarer og kurs oppleves som verdifulle og gir konkrete verktøy og knagger som kan brukes i praksis.

Maria Luisa Ruiz Retamar, Direktør, Avinor Flysikring AS

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Tor Berntsen i ulike sammenhenger. Han er en dyktig foredragsholder og coach, og leverer gode og relevante verktøy for ledere og medarbeidere. Han er svært engasjerende å høre på, og har en praktisk tilnærming til stoffet som treffer godt.

Tone Lise Risan, HR-Sjef i Finanstilsynet

Tor Berntsen når frem til kursdeltakere på en engasjerende og troverdig måte.  Han er sterk faglig, tydelig i kommunikasjon og skaper god involvering og trygghet i en kurssituasjon som fremmer læring.  Han jobber godt med alle nivåer i en bedrift.

Tone Sande, HR Direktør for Mantena

Tor Berntsen er en jordnær, men litt annerledes foredragsholder som kan faget ledelse og er skikkelig god til å engasjere deltakere på alle nivå. 

Helge Clem, Direktør for Politiets fellestjenester

Tor Berntsen er en dyktig rådgiver og engasjerende foredragsholder. Vi som har jobbet med han er blitt bedre ledere.

Ørjan Tveiten, Direktør, Mowi
Rull til toppen