Takk for at du kommer på webinaret

Verdens mest effektive lederstil i en hybrid hverdag!

CEO Tor Berntsen

Hei. Jeg er svært begeistret for at du kommer på webinaret Tirsdag 18. oktober kl. 19.00-20.00. Og jeg skal gjøre alt jeg kan for å formidle informasjonen jeg sitter på så tydelig og engasjerende som mulig.

Det er flere som mener at den lederstilen jeg skal snakke om er en av forutsetningene for at EU skal bli den «mest konkurransedyktige og dynamiske kunnskapsbaserte økonomien i verden»

Men det ikke nok å gi folk informasjon hvis man vi endre lederstil – vi må reflektere sammen og helst påvirke følelsene. Webinaret blir derfor mye bedre om du stiller noen spørsmål via chat`n eller enda bedre, be om å få ordet og gjør det “live”.

Jeg gleder meg til å møte deg. Vi sees 18 oktober.

Rull til toppen