Mennesket bak lederrollen – En samtale med Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult

Tor Berntsen, CEO i iProsess, snakker med Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult om hvordan autopiloten påvirker lederskapet. Bjørn Larsen og Tor Berntsen innleder podcasten med å snakke om hvor utfordrende de tror det er å innovere i Multiconsult.

Bakgrunn for samtalen

Psykolog Daniel Kahneman fikk Nobelpris i økonomi i 2002. Med sin forskning utfordret han modellen som er hele grunnlaget for samfunnsøkonomenes analyser – at vi mennesker tar rasjonelle valg for å maksimere egeninteresser. Han er særlig kjent for sin forskning på beslutningspsykologi, atferdsøkonomi og lykkeforskning. Kahneman deler hjernens beslutningsprosess i to kategorier:  

  • Den raske assosiative måten: System 1 eller Automatiske valg
  • Den langsomme analytiske måten: System 2 eller Bevisste valg 

Vår profilanalyse gir deg innsikt i din autopilot (system 1), altså det du gjør når du ikke tenker deg spesielt om. Med tanke på tempo i dagen arbeidsliv er denne selvinnsikten helt avgjørende for å lære seg å slå av autopiloten og ta kloke bevisste valg (system 2). 

Ta kontakt med Tor Berntsen, CEO iProsess på [email protected] for å avtale et møte om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape eksepsjonelle resultater i en hybrid og kompleks hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen