5 AI-verktøy som gjør læring smartere i 2024


Lærings- og utviklingsbransjen er i full endring i 2024. Måten vi driver opplæring av ansatte på forandrer seg på grunn av nye forretningsmål, endringer i ansattes oppførsel og holdninger, og en ny trend i arbeidsmarkedet hvor ferdigheter står i sentrum hos arbeidsgivere over hele kloden.

Teens Will Use AI for Schoolwork, But Most Think It's Cheating, Survey Says
Effektiv tilgang til informasjon og muligheter for refleksjon og idemyldring med KI

De gammeldagse læringsmetodene er på vei ut, og inn kommer spennende og engasjerende verktøy som mikrolæring, tilpasset læring, AR/VR og spillifisering.

Når vi bruker AI-verktøy til å designe og tenke nytt rundt opplæringsressurser og programmer i bedrifter, kan det virkelig gi resultater. Disse verktøyene gir mange fordeler, som opplæring skreddersydd til hver enkelt, bedre tilgjengelighet, samt at det sparer tid og penger.

For eksempel, istedenfor å sløse penger på å rigge opp videoutstyr, bruke avansert redigeringsprogramvare, eller leie inn en profesjonell videograf for å lage opplæringsvideoer, kan du nå bruke AI for å lage videoer med virtuelle avatare eller sette sammen videopresentasjoner på en enklere måte.

Making Training Videos in 5 Easy Steps [2024]
Læringsvideoer kan nå programmeres med tekst

Kunstig intelligens hjelper oss å strømlinjeforme læringsprosessen, tilpasse opplæringen til hver enkelt ansatt og dykke ned i nyttige analyser. Når vi tar i bruk dette, vil det forandre måten vi jobber med opplæring og utvikling av ansatte på i år. Her er fem AI-verktøy som kan hjelpe deg å få det til:

7Taps

7Taps er en super mikrolæringsplattform som lar deg lage små kurs på bare noen få minutter. Den er visuelt tiltrekkende og interaktiv, og fungerer på tvers av flere enheter. I tillegg har den funksjoner som AI for videoproduksjon, skjemaer, avstemninger, quizer og AI-genererte utkast til kurs du ønsker å lage.

Quizgecko AI

Dette verktøyet er rett og slett en quizgenerator som gjør det lett å lage tester som både øker kunnskap og evaluerer ferdigheter. Med Quizgecko kan du laste opp opplæringsmateriell som PowerPoint-slides, PDF-filer og Word-dokumenter, og verktøyet spytter ut en quiz med svar og forklaringer.

EdApp

Dette kraftige verktøyet er litt som 7Taps, fordi det tilbyr interaktiv læring, quizer, avstemninger, videoer og tester. En av de smarte funksjonene her er at det kan generere et helt kurs (som selvfølgelig kan tilpasses) selv om du står fast og ikke vet hva du skal skrive. Bare gi en kort beskrivelse av kurset ditt, og vips, så har du kursmateriellene klare, komplett med grafikk fra EdApp.

HeyGen

HeyGen er en AI som lager treningsvideoer uten at du trenger et stort produksjonsbudsjett. Du kan velge en ekte person som avatar, legge inn innholdet ditt, og velge stemmen du ønsker at avataren skal ha, eller du kan ta opp din egen stemme og bruke malbiblioteket for å designe videoen og grafikken.

Zavvy AI

Noen ganger trenger ansatte litt ekstra hjelp til å velge riktig kurs fra kursbiblioteket, eller feedback på deres karriereutviklingsmål. Zavvys AI-trener analyserer prestasjonene til de ansatte og gir skreddersydde anbefalinger og vekstplaner. Denne AI-treneren svarer også på spørsmål fra lærerne basert på kursinnholdet ditt, noe som sparer deg for tid du ellers ville brukt på å gi støtte og svare på spørsmål. Den kan også oversette innhold til flere språk, noe som er kjempenyttig hvis du jobber globalt.

For mer informasjon om hvordan vi bruker KI for å designe effektive læringsprosesser. Ta kontakt med CEO Tor Berntsen på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rull til toppen