Tillitsbasert ledelse (Under utvikling)

Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr2950
Kom i gang

Slik leder du spesialister til eksepsjonelle resultater

Etterhvert som flere og flere organisasjoner erkjenner at det er kunnskapen som er den viktigste ressursen, blir ledelse av spesialister et viktig konkurransefortrinn. Og i dag er jo nesten alle spesialister: Ledere, rådgivere, ingeniører, selgere, advokater, leger, sykepleiere, arkitekter, IT spesialister – kort sagt alle med spisskompetanse og en selvstendig rolle.

Dette er programmet for deg som vil skape eksepsjonelle resultater. I løpet av programperioden vil du få innsikt i tillitsbasert ledelse også kalt myndiggjørende ledelse, superledelse og transformasjonsledelse. Programmet bygger på:

  • Vår pedagogiske innsikt og lange erfaring som rådgivere for norske ledere.
  • Forskningsstudie av Alexander Madsen Sandvik ved NHH som avdekker hva som motiverer høykompetente spesialister.
  • Fagartikkel om transformasjonsledelse inspirert av forskere og teoretikere som; Hanno Roberts, Salgado,Bennis & Nanus,  Judge & Bono, Ross &Offerman, Hetland & Sandal, Strand, Hater & Bass, Barling, Weber & Kelloway, og Skogstad, Einarsen, Torsheim.
  • Fagartikkel om myndiggjørende ledelse inspirert av forskere og teoretikere som: Sims og Lorenzi, Manz & Sims, Bryant & Kazan, DiLiello & Houghton, Neck & Houghton, Goleman, Spreitzer, Berg, Avolio & Luthans, og DiLiello & Houghton.

Dette er program 2 i vår serie på 3 program om effektiv ledelse i kunnskapssamfunnet. Klikk på lenken for å komme til program 1 om Selvledelse og program 3 om Coachende lederstil. Ta kontakt på [email protected] hvis du ønsker hjelp til å velge riktig program.

Vårt online lederprogram passer for ledere og medarbeidere i både privat, offentlig og frivillig sektor. Dette en læringsprosess som består av tekst, videoforedrag, fagartikler, spørsmål og oppgaver. Du vil få innsikt i vår erfaring som rådgivere, teori om ledelse og relevant forskning. Denne læringsprosessen kan gjennomføres individuelt, sammen med en coach, kollega, leder eller venn. Noen virksomheter etablerer interne utviklingsgrupper.

Målet er at du utvikler en personlig lederfilosofi med en handlingsplan som gjør deg til en effektiv leder for spesialister i hverdagen.

Programmet er tilgjengelig i 365 dager eller etter avtale.

Rull til toppen