Smidighet som konkurransefortrinn: Slik tilpasser du deg raskt og effektivt til nye trender


Jeg har nettopp snakket med Rasmus Nord Administrerende direktør i Sweco og Kjell Inge Davik divisjonsdirektør i Statens veivesen. 

Som toppleder blir man målt på resultater. Men suksessen ligger i å forstå hvordan man kan forsterke samspillet mellom menneskene, slik at de skaper disse resultatene. Lagkultur blir ofte fremhevet som en viktig faktor bak sportslige prestasjoner, men det er like viktig i næringslivet. Vi trenger å føle at vi er viktige personer i et fellesskap som betyr mye for oss. 

Hjernen vår prioriterer negativ informasjon og i nedgangstider kan noen bli så redde for fremtiden at de ikke tør satse. Eller at man sparer seg til fant, slik at man ikke er klar til å ta veksten og kundene når trenden snur. 

I min rolle som rådgiver har jeg hjulpet mange ledere med å få et realistisk forhold til begrensingene som krisen setter og holde fokus på mulighetene. Det handler ofte om å samle folk rundt leirbålet, kjenne på magien i fellesskapet og energien vi får når vi jobber mot felles mål. 

Med denne bakgrunnen var jeg spesielt nysgjerrig på hvilke erfaringer og refleksjoner Rasmus Nord og Kjell Inge Davik gjør seg i disse urolige tider. 

Våre relevante online lederprogram: Utvikle ledergrupper og team

Du kan abonnere på vår podcast i Google Podcast, SoundCloud, Apple Podcast og Spotify. Søk på iProsess.

For mer informasjon om hvordan vi hjelper ledere med å utvikle høykompetente spesialister slik at de presterer på topp nivå og skaper eksepsjonelle resultater. Ta kontakt med CEO Tor Berntsen på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen